KOKERS

TYPE « RI »

De luchtkokers worden gemaakt in gegalvaniseerd staal met geluidsdempend effect en zijn binnenin bekleed met een thermische en akoestische isolatielaag van 25mm dik. Ze verbinden de generator met de elementen die de lucht verdelen en terugnemen (uitmondingen, roosters en/of gemetste luchtkokers) en maken het mogelijk het akoestisch comfort te verhogen en het verlies aan calorieën tot een minimum te beperken.

TYPE « R »

Deze luchtkanalen worden gefabriceerd in niet-geïsoleerd gegalvaniseerd staal. Ze verbinden de generator met de elementen die de lucht verdelen en terugnemen (uitmondingen, roosters en/of gemetste luchtkanalen). Dit type luchtkokers volstaat wanneer deze elementen voldoende zijn om een bevredigend akoestisch comfort en thermisch resultaat te verkrijgen.

TYPE « S »

Dit zijn speciale soepele dubbelwandige luchtkokers die binnenin geïsoleerd zijn. Ze verbinden de generator met de elementen die de lucht verdelen en terugnemen (uitmondingen, roosters en/of gemetste luchtkokers) en maken het mogelijk het akoestisch comfort te verhogen en het verlies aan calorieën tot een minimum te beperken.

CONTACTEER ONS

 info@boogaerts.net

 +32 (0) 10 80 40 00

 Av Galilée 5, Wavre 1300

Adres : Av. Galilée 5,B - 1300 Wavre

Telefoonnummer : +32 (0) 10 80 40 00

E-mail : info@boogaerts.net